Healing

Hvad er healing?

Healing, som jeg arbejder med det, er ikke udtryk for en bestemt religiøs overbevisning eller trosretning.

Healingsenergi er universel livsenergi.

 

Hvad kan det?

En healing arbejder oftest både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt (evt. karmisk) på samme tid.

Healingsenergien kommer til dig fra den åndelige verden, og er jeg blot healingskanal. Derfor kan man aldrig rigtig forudsige, hvad en healing kommer til at handle om. Det giver dog også en tryghed for dig som healingsklient; Du vil ud fra et højere åndeligt perspektiv altid modtage den healing, som er bedst for dig lige nu, lige præcis dér hvor du er i dit liv.

Jeg har gode erfaringer med healing af…

  • angst
  • stress og udbrændthed
  • følelsesmæssige processer
  • diverse fysiske problemstillinger
  • karmiske erfaringer og mønstre

 

Inklusiv samtale varer en healingssession ca. 50 min. og forløber som følgende…

Vi begynder med en samtale om, hvorfor du er kommet til healing, og hvilke forventninger du måtte have. Derefter lægger du dig op på
healingsbriksen, og vi starter healingen med en guidet afspænding, hvorefter selve healingen går i gang. Nogle gange lægger jeg hænderne på din krop, andre gange healer jeg længere ude i din aura eller dit energilegeme.

Under selve healingen vil du måske opleve en varme eller en prikken i kroppen. Det kan også være, at du har indre oplevelser, eller følelsesmæssige reaktioner. Eller måske oplever du ikke andet end en kropslig og mental afslapning. Alt er ok!

Når healingen er færdig, får du lov til at ligge et stykke tid alene og lige komme
til dig selv igen. Derefter får du et glas vand, og vi tager en kort snak, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få afklaring i forhold til eventuelle oplevelser under healingen.

Efter en healing, anbefaler jeg, at du har nogenlunde ro på resten af dagen. Om muligt ikke for meget arbejds- eller socialliv, ikke for mange forpligtelser. Bare ro til at være dig. Bliv i healingsenergien så længe som muligt, og mærk at den er med dig – også efter du har forladt min klinik.

 

Muligheder for healing

Healing i klinikken på Hverringevej 316, lidt nord for Kerteminde

Fjernhealing