Hvordan foregår en fjernsession? 

Det afhænger lidt af, om du skal have healing eller clairvoyance.

Ved en healing foregår det således, at du ringer op til mig på det aftalte tidspunkt (evt. sender jeg lige en sms, når jeg er klar). Vi taler kort om, hvilke forventninger du har til healingen – måske har du noget særligt, du gerne vil bede om healing til. Derefter ringer vi af, og jeg jeg sender healing til dig.

Det kan lade sig gøre, fordi healingsenergien eksisterer udenfor tid og rum. Og ofte vil du kunne mærke, hvor jeg healer undervejs. Det kan også være at du ikke mærker noget. Men ligesom ved healing, hvor du er fysisk til stede, har det ingen betydning, om du kan mærke noget eller ej. Healingen gør sit arbejde uanset.

Selve healingen varer 35-45 min. Og når healingen er slut, sender jeg dig en sms, så du kan ringe op igen og få kort clairvoyant rådgivning.

Som udgangspunkt virker fjernhealing ligeså godt som fysisk healing. Dog er der visse tilfælde, hvor det kan være en fordel med fysisk healing.

Ved en clairvoyance/afdødekontakt foregår det også sådan, at du ringer op til mig på aftalte tidspunkt – enten på tlf. eller over Skype. Og derfra er det fuldstændig ligesom en session i klinikken. Efter sessionen sender jeg dig en lydoptagelse af din clairvoyance/afdødekontakt på mail.